2019-2020

byder velkommen til sin 40. sæson

forside
Sæsonen åbner med en opførelse af Rachmaninovs klangskønne Vesper, sunget på russisk af Copenhagen Oratorio Choir, som dirigeres af Torsten Mariegaard. Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester leverer det store orkesterbrus under ledelse af Christian Øland. Vi får en ouverture af Mendelssohn, Schumanns cellokoncert med Birgitte Øland som solist og Sibelius' vældige 5.symfoni.

Toke Møldrup og Katrine Gislinge vil spille 3 cellosonater af Brahms, og Arild Strygekvartetten kommer med et rent Beethoven-program, der byder på hans første strygekvartet, en kvartet fra midterperioden og hans næstsidste kvartet. Beethoven fylder 250 år i 2020.

Amatørsymfonikerne vil også hylde Beethoven og har allieret sig med Eskær-trioen i opførelsen af hans tripelkoncert. På programmet står endvidere Beethovens Egmont-ouverture og Symfoni nr.8.

Concerto Copenhagen ledet af Antoine Torunczyk kommer med et rent Mozart-program. De slår gækken løs med den morsomme 'Ein musikalischer Spass' og giver os endvidere Mozarts obokvartet, en sats fra en Cassation og et muntert Divertimento.

Unge solister fra Operaakademiet vil synge arier og duetter fra operaens fantastiske verden. Gitta-Maria Sjöberg, hendes mand Matti Borg og deres søn Markus Emil Borg har sammensat et program med bidrag fra opera, musical og den danske og svenske sangskat. Sidste koncert i sæsonen bliver med trioen Vinding, Villén & Tophøj, der vil levere et musikalsk fest-fyrværkeri med folkemusik fra Sverige, Irland og Danmark.